venerdì 7 marzo 2014

den italienske krise og død for mange kvinder dræbt

Med den stigende efterspørgsel efter olie , der allerede toppet i verdens reserver til en pris , der giver priser til $ 20 en tønde tendens til at forsvinde , og priserne vil stige , stigende priser og knaphed på olie end den krævede bly i de næste 5 år på en rivoluzzione teknologi, der kan sende standard i Golfstaterne og Brunei og Norge bliver nødt til at affinde sig med alvorlige storme i Nordsøen og Grønland og derefter se at tænke på en genindtræden i det europæiske fællesskab siden med smeltning af gletsjere i Grønland åbner mulighed udvindingsindustrien utænkeligt før .
Vender tilbage til Golfstaterne vil bringe nye vedvarende energikilder , hvis de ikke allerede har gjort opbygningen tilbagelevering af nye former for slaveri .
På den anden side , i Italien den virkelige sorte får i Europa gennem de stærke lobbyer katolske præster og fortsætter sin politik med kampen mod den kvinde, der er befriet fra IXX århundrede, og resultatet er en social slagteri , som resulterede i 140 mord begået mod kvinder. Behovet for en konfrontation med islam i særdeleshed , at med 2. september og de ​​efterfølgende krige ført folk til at linke religion til blodsudgydelserne og den deraf sekularisering kvalme og bringer kirken for at se islam som en fjende sekundær derfor sekularisering af samfundet , og hvilke prædikener eller måske en præst i bekendelse siger sammenstød med liv hver dag, og så den reaktion, dræber den kvinde, der bliver en nødvendig offer for skabelsen af ​​et fælles grundlag lavet af sexistiske fælles værdier blandt islam og katolikker.
For at opnå denne effekt er også behov for en økonomisk krise , hvor formentlig en kulturel uro vokser og folk er mere kompatibel og resigneret , det er derfor de berømte reformer aldrig starte , jeg er 20 år , at den eneste, der vil reformere lønningerne er og pensioner uden at gøre de nødvendige reformer , men måske der løser økonomi , og det vil ikke gå godt. Her er hvorfor alle de arbejdsmarkedsreformer, der er blevet gjort i de seneste år, og i slutningen af ​​Berlusconis katolske Tremonti katolik, katolske Monti , Formigoni også meget katolsk , og derefter opus dei , kommunion og Liberation mv . mv .

Nessun commento:


Carlo Marino Buttazzo. 39/3318600143

Carlo Marino Buttazzo

Archivio blog