venerdì 7 marzo 2014

krisen och de många italienska kvinnor dödats under de senaste åren i Italien (det är därför att ge Nobels fredspris till påven?)


Med den ökande efterfrågan på en olja som redan har nått sin topp i världens reserver till en kostnad som gör att priserna till 20 dollar per fat har en tendens att försvinna och priserna kommer att stiga , stigande priser och brist på olja än den nödvändiga ledningen under de kommande fem åren på en rivoluzzione teknik som skulle kunna sända standard i Gulfstaterna och Brunei och Norge måste komma till rätta med kraftiga stormar i Nordsjön och Grönland och titta sedan att tänka på ett återinträde i den europeiska gemenskapen sedan med smältande glaciärer på Grönland öppnar möjligheten utvinnings otänkbart tidigare .
Återvänder till Gulfstaterna kommer att medföra nya förnybara energikällor , om de inte redan har gjort bygga retur av nya former av slaveri .
Å andra sidan , i Italien den verkliga svarta får Europa genom de starka lobbygrupper katolska präster och fortsätter sin politik för kamp mot den kvinna som är befriad från IXX -talet och resultatet är en social slakteri som resulterade i 140 mord som begås mot kvinnor . Behovet av en konfrontation med islam i synnerhet att med 2 september och efterföljande krig fått människor att länka religionen på blodsutgjutelsen och åtföljande sekulariseringen illamående och ger kyrkan för att se islam som en fiende sekundärt därför att sekulariseringen av samhället och vilka predikningar eller kanske en präst i bikten säger sammandrabbningar med livet för varje dag , och sedan reaktionen som dödar kvinnan som blir en nödvändig uppoffring för att skapa en gemensam grund gjord av sexistiska värderingar som är gemensamma bland Islam och katoliker .
Det behövs också en ekonomisk kris , där förmodligen en kulturell oro växer och människor är mer kompatibel och avgick , det är därför de berömda reformer aldrig börja , jag är 20 år att det enda som kommer att reformera lönerna är att uppnå denna effekt och pensioner utan att göra de nödvändiga reformerna men kanske det löser ekonomin och detta kommer inte att gå bra . Här är varför alla de arbetsmarknadsreformersom gjorts på senare år , och i slutet av Berlusconi är katolik , katolsk Tremonti , Monti katolska, Formigoni också mycket katolsk , och sedan opus av nattvarden och Liberation , osv . osv .

Nessun commento:


Carlo Marino Buttazzo. 39/3318600143

Carlo Marino Buttazzo

Archivio blog