mercoledì 12 marzo 2014

Rom, avbryter ensam i badrummet: läkarna var alla motståndarna Pertini sjukhuset ", sa jag," begå ett brott "."

Lämnas ensamma för att göra abort i badrummet . I ett offentligt sjukhus . Utan en läkare villiga att hjälpa henne , eftersom alla motståndarna .
Klagomålet kom från Valentina och Fabrizio , de två unga huvudpersonerna i berättelsen som lagts fram av den romerska Coscioni under en presskonferens .
Den romerska paret upptäckte 2010 att det barn som väntade med en allvarlig genetisk sjukdom , vars mor var en bärare , så det finns en dålig prognos för överlevnad , och därför bestämde sig för att avbryta graviditeten i femte månaden .
" Motståndarna med evangeliet . " " Jag kan , efter flera försök , att ha en gynekolog sjukhus Sandro Pertini ett blad av sjukhusvistelse , bara för att hon inte gör invändningen , " sade kvinnan . " Inom sjukhuset och börjar behandlingen för att inducera förlossningen. Efter 15 timmars olidlig smärta , kräkningar och svimning förlossningen i badrummet på sjukhuset med bara hjälp av min man . Ingen har sett , även efter ber om hjälp flera gånger . Faktum är att vid ett tillfälle de in motståndarna med evangeliet i handen för att berätta att commettevamo ett brott . Vi har inte upphört bara för att vi blev chockade av vad vi hade upplevt . "
Gallo: " USELESS att ministern att vägra . " Problemet med motståndarna har höjts nyligen av Europarådet , som fördömde Italien .
" Det är meningslöst att förneka att ministeriet av problemet , att det existerar , " sade Filomena Gallo , sekreterare i föreningen , som deltog i paret , " lagen 194 föreskrivs att anläggningar bör säkerställa service av abort , och inte göra . Regionerna är ansvariga , och att vi flera gånger har betonat dock att inte aktiveras . "
I det här fallet , säger Gallo , det förfarande , vilket är en abort i alla avseenden , hade initierats av läkaren inte invändningen , men då skiftbyte hade kommit motståndarna : " Men lagen ger ", betonade han , " läkaren kan vägra att starta proceduren , men inte för att avsluta det . "
Detta är en översättning av denna nyhet
http://www.lettera43.it/cronaca/roma-abortisce-da-sola-in-bagno-i-medici-erano-tutti-obiettori_43675124417.htm

Nessun commento:


Carlo Marino Buttazzo. 39/3318600143

Carlo Marino Buttazzo

Archivio blog